Aanbod en prijzen

Een totaalplan, wat krijg je voor welke prijs?

Totaalplan

Na kennismaking en akkoord voor een totaalplan kom ik bij jou thuis waar wij twee a drie uur de tijd nemen om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Voor de details van de ruimte zal ik foto's nemen en als er een plattegrond is, controleer ik de maten of ik meet zelf de maten in.

Na 4-6 weken is het ontwerp klaar. In een gesprek presenteer ik je; de vloer, wand, plafond en raambekleding, een moodboard, een kleurenplan met kleurnummers, een materialenbord, een getekende plattegrond met een indelingsplan, een wandaanzicht, een 3D tekening, een meubelplan en een verlichtingsplan. Dit krijg je in de vorm van een boekje.

Dit allemaal voor de prijs van 1395 Euro.

Dit totaalplan kan uitgebreid worden met de volgende opties;

  • Meerdere verdiepingen op offertebasis
  • Kleinere en grotere verbouwingen op offertebasis
  • Inkoop van alle benodigde materialen, meubelen, gordijnen, accessoires. 495 Euro
  • Maatwerk 495 Euro
  • Bouwbegeleiding 595 Euro

Contact

 

Een kunstplan.

Kunst, kleur en behang zijn ideaal om jouw persoonlijke tint vorm te geven. Het maakt niet uit of je al iets van kunst afweet of niet. Je smaak kan  zich steeds verder ontwikkelen. Wat jij nu mooi vind en waar je warm van wordt, daar gaat het om.

Wij maken een afspraak bij jou thuis waar we kijken wat jou op dit moment aanspreekt en voor welke plek of plekken jij iets zoekt. Voor deze afspraak heb je een vragenlijst met veel foto's ingevuld zodat ik al een beeld heb van je smaak. Het kan om schilderijen, foto's of beeldende kunst gaan.

En we kunnen ook aan toegepaste kunst denken. Dan heb ik het over kunstenaars die lampen, kasten en dergelijke maken. De lampen hiernaast bijvoorbeeld zijn van Dorette Gieling.

Als je je afvraagt of je niet snel op een werk uitgekeken bent dan zoeken we een passende kunstuitleen.

Een kunstplan kost je 495 Euro.

Contact

 

Een sfeerbepalend behangplan

Behang heeft fascinerend veel mogelijkheden. Dan heb ik het niet direct over behang wat in de achtergrond verdwijnt, nee... ik heb het over een sfeerbepalend behang of een behang dat je muur iets anders doet lijken dan het is. Ook fotobehang, eventueel van je eigen foto's, behoort hierin tot de mogelijkheden. En een muurschildering is een optie die niet eens zo verschrikkelijk duur hoeft te zijn.

Het betere behang bied tevens de mogelijkheid om de akoestiek te beïnvloeden, kan in natte ruimtes toegepast worden, heeft duurzame uitvoeringen en kan tegen zware belastingen.

Een sfeerbepalend behang- of muurschilderings -plan kost net als een kunstplan 495 Euro.

Deze kamer hiernaast is ontworpen en gemaakt door de kunstenares Christie van der Haak voor een tentoonstelling in het stedelijk museum in Kampen. Nog tot 6 januari 2022 te bezoeken. Zeker een aanrader als je eens wilt ervaren wat dit met je doet! Zelf vond ik het verrassend te merken dat ik het bij lange na niet zo druk vond als het doet vermoeden.

Contact