Aanbod

online interieuradvies

idee-ontwikkeling

Mogelijkheden

  • Kennismakingsgesprek van 20 minuten gratis.
    Hierin verkennen we alvast je wensen en geef ik al wat tips. Daarnaast zal ik aangeven wat ik hierin te bieden heb en waar je ongeveer qua kosten aan moet denken. Dit kan door bellen, skypen of langs te komen in mijn studio in Arnhem.
  • Een skype-advies van drie kwartier voor 90 Euro kan hier een mooi vervolg op zijn. Dit is het meest zinvol als jij mij van tevoren wat foto's van de ruimte stuurt met je vragenlijst. In het gesprek krijg je dan antwoord op al je vragen.
  • Stijladvies gesprek voor 200 Euro op basis van moodboards. Dit is een goed idee voor diegenen die met twee verschillende stijlen onder een dak (willen) wonen.

interieuradvies aan huis

open keuken

mogelijkheden

Door aan de voorkant meer tijd te besteden aan het ontwerp wordt in latere fases van het project tijd, geld en heel waarschijnlijk ook teleurstellingen bespaard. Én je krijgt altijd originele ideeën want ik weet wat er te krijgen is voor welke prijs en ik ben creatief.

Een totaal ontwerp omvat een kleur, materiaal en een meubelplan voor een ruimte.
Hierbij starten we met een gesprek van twee à drie uur bij jou thuis omdat ik je beter wil leren kennen.
Voor een huis van 120 m2 moet je denken aan een prijs rond de 2500 Euro.

Mijn ontwerpuurtarief ligt op 90 Euro per uur.

Voor een kunstplan en verdere uitbreidingen maak ik een offerte of reken ik mijn uurtarief.

 

samen overleggen is belangrijk

Hoe kan een traject eruit zien?

In een uitgebreid ontwerp geef ik aan de hand van je mogelijkheden en wensen vorm aan vloer, wand- en plafondbekleding, ik zorg voor een jou passend kleurschema en een praktisch en veilig inrichtingsontwerp voor het hele huis inclusief de keuken en de badkamer.
We starten met een gesprek bij jou thuis van zo'n twee a drie uur. Ik maak gebruik van een plattegrond van de ruimte met de maten daarin aangegeven of, ik meet zelf de ruimte op. Als laatste maak ik wat foto's van de ruimte.

Vervolgens maak jij of ik een moodboard van de gewenste sfeer. Ik start pas met het uitzoeken van materialen, kleuren en meubels als je blij bent met de te creëren sfeer. De vertaalslag naar hoe deze sfeer er uiteindelijk uit komt te zien maak ik inzichtelijk door middel van 2d tekeningen. Natuurlijk kunnen deze een keer aangepast worden. De tekeningen krijg je uiteindelijk kado.

Je opdracht kan indien gewenst uitgebreid worden met een lichtplan, met 3d tekeningen, met dat ik ook de spullen regel of dat we samen gaan shoppen. Zelfs tot aan bouwbegeleiding toe. Kortom: een advies zo groot of zo klein als je zelf wilt.

Hoe lang duurt een traject?

Een kleuradvies heb je uiterlijk binnen vier werkdagen na gesprek of opname thuis.
Een uitgebreid plan voor één ruimte inclusief tekening heb je binnen drie weken na goedkeuring van het moodboard bij jou thuis.
Een totaalplan binnen acht weken na goedkeuring van de moodboards.
Een kunstplan is afhankelijk van de vraag.