Een andere kant van het corona virus

Het Coronavirus en hoe wij daarmee omgaan geeft velen van ons ongewild een hele drukke agenda, waarbij ik vooral denk aan 

de mensen in de zorg. Zelf heb ik 30 jaar in de zorg gewerkt en weet welk een extra druk dit bovenop de normale druk kan geven. Heel veel sterkte allemaal en dank jullie wel! Naast de ontzettend nare gevolgen van dit virus hoop ik ook dat jullie kunnen genieten van het bijzondere van deze situatie en wat dit ook aan nieuwe kansen schept.

Vele anderen geeft het juist een veel legere agenda en vaak ook een legere portemonnaie. Wat moet je ineens met zoveel meer tijd die je thuis door moet brengen? Hoe hou je het goed met jezelf en met je naasten als je ineens veel meer op elkaars lip zit?

Goed voor jezelf zorgen!

Wat heb jij nodig om het goed te hebben met jezelf? (uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM). Naast structuur, juiste zelfzorg en samen regelmatig overleggen, is het mogelijk tijd om eens naar je huis en inrichting te kijken. Waar ben je tevreden mee en waarmee niet?

En waar je niet zo tevreden mee bent… wat kan je doen om er wel tevreden mee te zijn?

Een oplossing is mij bellen. Ik kan als kenner met je meekijken. Online of, als alle betrokkenen geen klachten hebben, kan dit ook bij jou thuis. Ook als je iets met kunst zou willen of als je verrassende oplossingen zoekt ben ik de juiste persoon. Dat is mijn specialiteit.