Fantasie opdracht deel 2.

Op de enthousiaste reactie van Marike wordt het dus een woon-functie. Dank!

Een aantal collega-kunstenaars van mij hebben een fantasie-stel tot vorm laten komen. Ik stel jullie voor aan Michiel en Sanne, 38 en 30 jaar oud.

Zij hebben mogelijk een kinderwens, hij is journalist, zij marketing-manager. Hij houdt van zeilen en buitensporten, zij van squashen en fotograferen. Zij hebben veel gereisd en zijn sportief-snel en mooi gekleed. Zij houden van de natuur, hebben een tesla model 3 en een mini, veel vrienden en vaak logees. Zij houden van series kijken, zijn gek op gadgets en alles moet zo functioneel mogelijk zijn. Zij hebben warme kleuren in hun hoofd waaronder oker-geel en een zwarte grote keuken want hij kookt ook graag. Zij hebben een oma’s kast en een marokkaanse kussenbank. Een maal per maand organiseren zij een etentje voor asielzoekers.

Van de beschikbare ruimte heb ik een plattegrond met wand aanzichten op schaal getekend.

De zijwanden mogen dicht waardoor de twee extra deuren kunnen vervallen. Aan de buitenkant van het gebouw mag niets gesleuteld of veranderd worden.

Voor volgende week staat een moodboard op het programma. Dit gaat over de sfeer en kleuren. Denk nog niet aan meubels en verf want dat is een volgende stap. Ik daag je uit om er ook een te maken.