Over mijn werkwijze en mij

hoe kom ik tot een interieurontwerp?

Jij droomt van een mooie en speelse woon- en leefruimte waarin jij je helemaal thuisvoelt. Een plek waar je inspiratie opdoet omdat er schoonheid is en die tegelijkertijd voldoet aan je wensen, functioneel, veilig én comfortabel is.  Een persoonlijke en unieke ruimte met of zonder kinderen. Jouw wensen zijn mijn uitgangspunt en het is iedere keer weer mijn ultieme uitdaging om dat voor elkaar te krijgen.

Het liefste ontwerp ik voor mensen die van schoonheid kunnen genieten, die wat eigenzinnig zijn en een beetje lef hebben.

In iedere inrichting zal ik iets van design en iets gewaagds toevoegen waardoor je inrichting spannend blijft en toch rustig en harmonieus is. Ik hou van inrichtingen die lijken alsof zij door de tijd heen zijn ontstaan zoals bijvoorbeeld een combinatie tussen jouw oma's theetafel en beton. Om dat voor elkaar te krijgen luister ik goed naar je, stel ik de juiste vragen en hoor ik hopelijk ook wat er tussen de zinnen door gezegd wordt. Door mijn ruimtelijk inzicht en creativiteit zie ik de mogelijkheden van jouw huis en ik kan goed buiten de lijnen denken. Daardoor vind ik verrassend goede en passende oplossingen. Mijn achtergrond als verpleegkundige en als kunstenaar helpen mij hierbij.

Aanbod en prijzen

 

meer over kunst in huis en het kunstontwerp

Kunst is bij uitstek dàt wat je inrichting afmaakt. De punt op de i. Wat je persoonlijke touch aan jouw interieur geeft. Kunst verbeeld een vertaling van jouw uniek-zijn en jouw schoonheid en is in die zin een bron van inspiratie.

Wij zoeken samen uit waar jij van houdt. Dat kan om schilderijen, foto's, beeldende kunst, een sfeerbepalend behang of een muurschildering gaan. Als we helder hebben wat je aanspreekt gaan we kijken hoe dat toe te passen is qua grootte, kleur, vorm en dergelijke.

Door mijn wortels in de kunst heb ik contact met veel kunstenaars. Dure en betaalbare kunstenaars met uiteenlopende stijlen.
Daarnaast heb ik contact met meerdere kunstuitleen centra en willen de meeste kunstenaars ook meewerken aan verhuur van hun werk. Dat kan heel handig zijn als je nog niet zo goed weet wat je voor langere tijd zal boeien. Je kan dan vaker wisselen en zo ervaringsgewijs ontdekken wat je bevalt.

Aanbod en prijzen

 

Nog iets meer over mij

Een filmpje waarin ik mijzelf voorstel en hoe ik er toe gekomen ben om binnenhuisontwerper te worden.
Het leuke van binnenhuisontwerper zijn vind ik dat mijn professies zorg en kunst hierin samenkomen.

Rond de 40 heb ik de kunst ontdekt. Destijds heb ik de Vrije Academie voor Beeldende Kunst en ontwikkeling gedaan in Zeist en later ben ik aan diezelfde opleiding ook docente geweest. Op dit moment besteed ik een dag per week aan kunst en ben ik nog lid van kunstenaarsclub 16c in Amersfoort.

Aanbod en prijzen

Contact