verbinding

Een grote open ruimte met verschillende functies. Hoe verbind je die met elkaar? In dit geval hebben wij daar de mooie betonnen constructie muur voor gebruikt.

product ontwerp

Gebruiksvoorwerpen en ontwerpen voor een speciale plek. Altijd leuk!

slaapkamer

badkamer, wc, sauna en washoek

Alles mooi compact achter de ronde muur, met ook weer te kiezen kleurige ledlijnen. Ik hou ervan.

keuken

Het was onze wens om keuken en werkplek met elkaar te integreren.

De ronde muur

Een ronde muur in een vierkante ruimte maakt de ruimte speels en verrassend. Wij wilden werken met de Rietveld glasblokken die al in het appartement zitten maar die waren niet meer te krijgen. Via internet gezocht naar een steen die erbij in de buurt kwam maar die bleken erg te glimmen. Om de aandacht wat van de glimmende stenen af te leiden hebben we de stenen laten zandstralen en gekleurde randen gegeven. De gezandstraalde stenen hebben we voor het toilet gebruikt.

verbouwing appartement

Overal waar ik ben gaan wonen was het een uitdaging de plek helemaal van mij te maken. Daarbij ging ik verbouwingen niet uit de weg.

appartement

De open dag naar aanleiding van de verbouwing van dit appartement was aanleiding voor 5 mensen om mij te vragen met hun inrichting mee te kijken. Dat vormde het startsein om mij te ontwikkelen tot een professional in de binnenhuisarchitectuur. Daar ben ik superblij mee. Ik vind het zelfs leuker dan kunst maken! Ik denk vooral omdat ik hierin met mensen te maken heb.

kerk inrichting en keuken uitgebreid

Voor mijn eindopdracht was het de bedoeling om een kerk bewoonbaar te maken waarvan de keuken gedetailleerd. Een leukere opdracht had ik niet kunnen krijgen! De beoordelaar vond dat ik een sterk inrichtingsplan voor de woonkeuken had gemaakt en dat ik de kerkelementen modern, met humor en op lichte wijze had vertaald. Daarbij had ik ook een heel fraai kleur- en lichtplan en originele ideeën. Het enige minpuntje was dat mijn getekende tafel perspectivisch nog niet klopt, vandaar een nieuwere tekening toegevoegd. Ik bezit een goede beheersing van de ruimte en indeling. YES!!! Daar ben ik trots op en blij mee.

 

 

Spiltrap

woonkamer Claudia