Renée Mars, Culemborg

Ik wilde dat Wilma meekeek en meedacht over de herinrichting van mijn woonkamer. Vooral ivm aanschaffen en keuze maken voor meubels, kleuradvies en eventueel een nieuwe indeling. Ik vond het heel fijn hoe betrokken je was en heb je als echt steunend ervaren. Jij gaat echt uit van mijn wensen, sluit daar goed bij aan èn ik vind je origineel en eigen waardoor je ook nieuwe opties geeft. Zonder dat ik één moment het gevoel heb gehad dat je daar sturend of dwingend in was. Juist heel afgestemd en invoelend. Je hebt geduld en een vrije geest dat wil zeggen dat je out of the box kunt denken. Je bent een aanrader voor iemand die iets eigens van zijn huis wil maken, geen 10 in een dozijn VT wonen concept

Oosterbeek

Wij kwamen met inrichtingsvragen over onze keuken en woonkamer waar wij niet zo tevreden meer mee waren en niet wisten wat wij hierin wilden en wat bij ons zou passen. Daarbij heeft Wilma op vele manieren geholpen, ideeën, boeken, vragen om over na te denken, inleving, onderzoek naar wat er op de makt is in onze stijl, pinterest etc. Wij zijn enthousiast dat je meeging naar woonwinkels en met jouw meedenken en expertise waar wij het niet zo wisten. Soms waren je mooi uitgewerkte ideeën iets verder uitgebreid dan wij voor ogen hadden. Tegelijkertijd hielp dit ons ook om steeds weer te bepalen wat wij zelf wilden en voor ogen hadden en gaf het ons een ruimere blik van mogelijkheden. Wij hebben je invoelend vermogen, creativiteit, samenwerken, gedreven, betrouwbaar, integer en ‘vinger aan de pols houden’ als heel fijn ervaren. Je bent creatief, kunstzinnig, gericht op schoonheid, scheppend. Jouw titel ‘Kunst en Interieur’ klopt voor ons helemaal. Je frisse en creatieve ruime blik scherpt onze eigen mind.

Christ Goossens, Netersel

Ik heb voor Wilma gekozen omdat ik altijd al onder de indruk was van haar eigenheid en originaliteit als kunstenaar en inrichter van haar eigen woningen. Zij heeft mij geholpen met adviezen voor en sparren over de inrichting van de woonvertrekken van een nieuw gebouwde moderne woning om samen tot een nadere visie te komen die ik als klant daarna verder vorm kan geven. Wilma brengt de ruimte in beeld, let op verhoudingen en met haar advies over kleurgebruik, meubels, stoffen, ruimtelijkheid, sfeer van de woonvertrekken heb ik als klant een beter beeld gekregen wat kan en niet kan en heb ik de inrichting verder vorm kunnen geven. En dat evenwichtig en naar eigen smaak. Wilma let goed op wie ze als klant voor zich heeft, drukt niet haar eigen stempel en is klantgericht, enthousiasmerend, creatief en origineel, zoekt door en voedt met nieuwe voorstellen en neemt de tijd. Ik vond het ook erg leuk om samen met haar beurzen en showrooms te bezoeken waarbij ik ook eigen zoekwerk, voorstellen en materialen inbracht die we dan bediscussieerden.