review Amersfoort

Mijn vraag was om mee te denken over nieuwe gordijnen in de woonkamer.

Wilma heeft gevraagd aan welke eisen en verwachtingen de gordijnen moesten voldoen waaronder de gewenste isolerende werking en inkijk. Voor mij was dat op dat moment niet belangrijk want het ging mij in eerste instantie om gordijnen die wat betreft kleur en design betreft bij onze kleurrijke stoelen zouden passen. Wilma kwam met verschillende stalen, en ze nam de tijd om die te bekijken. Samen kwamen we uit op een bepaalde in-between stof.

Aanvankelijk wilde mijn man geen nieuwe gordijnen maar uiteindelijk gunde hij mij die wel. Hij vond alleen dat als er nieuwe gordijnen kwamen dat het een warmte isolerende gordijnstof moest zijn. Wilma nam de moeite om mee te gaan in deze specifiekere wens en hiervoor nieuwe voorstellen te doen. Ook gaf ze uitleg over hoe je op de website van de gordijnfirma kan zoeken, chatten en prijzen kan berekenen.

Ik ben heel tevreden over haar manier van meedenken, de tijd die ze daarvoor neemt en de flexibiliteit die ze heeft om mee te gaan als de vraag specifieker wordt en in een andere richting gaat.

Ik kan het iedereen aanraden.

Carolien, Amersfoort.

blauwgrijze gordijnen
bij fel gekleurde stoelen