review slaapkamer advies

Wij kwamen bij Wilma met de vraag hoe wij meer rust en eenheid in onze slaapkamer konden brengen. Wilma heeft ons geholpen met andere ogen te kijken; ook in combinatie met elementen van ons jaren 30 huis. Zoals de kleuren van de glas-in-loodramen als uitgangspunt nemen en de ‘degelijke’ (maar oh zo ruime) kast wrappen of behangen. Onze belangrijkste wens (rust en eenheid) kwam echt terug in haar voorstellen.

Ik geef je een 8. Je luistert echt, denkt mee en komt met alternatieven. Je bent betrokken, hebt oog voor detail en denkt echt out-of-the-box. Je adviezen mbt kleurencombinaties, die voor ons niet zo vanzelfsprekend waren, hebben ons positief verrast. Verrassend en gelijkertijd passend.

Onze twijfels over wel/niet behouden van de kast zijn van de baan; we gaan wrappen of behangen.

foto hoe mooi behang op deze kast toe te passen is.

We wisten niet zo goed wat we konden verwachten en zijn er met open vizier ingestapt. Wel al je website bekeken en wat ik daar zag sprak me erg aan. Je kan aan alles merken dat je echt voor het mooiste resultaat gaat. Ik vind de verhouding prijs-kwaliteit gevoelsmatig prima. Wat ik echt een enorme plus vind is dat je aan alles merkt dat jij echt betrokken bent, je gaat echt voor het beste resultaat en er is ook nog iets te kiezen! Dat vind ik ook belangrijk.

Nogmaals dank voor je advies!
Wij gaan hopelijk in juli/augustus beginnen met het behang, muren en de kast….
groetjes Natascha en Herbert, Arnhem